Fotografering!

Hej alla idag gick jag till skolan det var ganska kul, men jag börjar bli förkyld :( det är inte kul. Sen gick jag till Anna och frågade vilken tid jag skulle börja jobba på lördag. Och imorgon så har vi skolfotografering, problemet är att jag aldrig blir fin på just skolkortet men på vissa andra bilder. Men iaf ha det bra!

Tänderna

hej alla idag var jag hos Anna i centrum och jag köpte ett naturligt pulver som man doppar tandborsten i så blir tänderna viiiiita :D
men nu ska jag prata med min kompis i telefon.
Ha det bra!

Stan

Hej alla idag ska jag åka till stan med min bonusmamma och min lillesyrra. Det ska bli roligt men iaf jag berättar vad jag köpte sen hej då!

Rolig dag!

Hej alla!
Idag har jag varit och shoppat med världens bästa Titty. Jag handlade inte mycket utan ett par fina "glasögon" och läppglans sen gick vi till centrum. Men nu ska jag snart ätaa kebabrulle... Mums!

Ett

Idag skulle vi sluta runt halv tre men varken våran lärare eller vi orkade sluta så sent så vi fick sluta klockan ett istället. Så nu har jag cyklat hem dammsugit (tråååååkigt) och satte mig vid datan (rooooligt) Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i kväll men hittar väl på något men imorgon så kanske jag ska shoppa med Titty :D

Nästan vanlig dag

Hejsan idag var det nästan en vanlig dag. Vi läste och hade unplugged, det handlar om droger alkohol och tobak. Men efter jag kom hem läste jag och Amanda KP (KamratPosten) åt mellis och kollade på tv.


Amanda

Hej alla idag var klassen på Cosmonova det var lite läskigt. Men sen gick jag till centrum med Amanda vi var där en ganska lång stund. Men sen gick vi till skolan och åkte på en bana.
2 st bilder:
Jag Jaag!!!

 Och Amandas fiina rumpa :P

Back to school ^^

Idag var det första skoldagen! Vi gick från 10.00 till ca 11.00. Sen åkte jag och några kompisar och shoppade jag handlade ett par mjukis byxor med ett H på, och ett crackilerande nagellack först så sätter man på vilket vanligt nagellack som helst sen ska man ha det crackilerande nagellacket på man sätter på det som ett vanligt nagellack så typ spräcks det så att nagellacket under också syns det blir faktiskt jätte coolt :D

Seg dag

Hejsan! I dag har jag inte gjort något speciellt jag fixade lite naglar och så. Och jag fixade också i ordning skol väskan för vi börjar i morgon :D Vi börjar kl 10.00 och sluta 11.00 och sen på tisdag ska vi på cosmonova

6 timmar :S

Nu e jag hemma i stockholm buss turen tog 6 timmar men jag är van. Men sen när jag kom åt vi på en kina resturang och det var bra.
Ha det bra!
Love Yammi.

Dagen

Hej alla nu har jag ej uppdaterat något idag men jag har varit upptagen imorse efter vi vaknade frågade mamma om vi ville äta frukost på ett cafe då sa vi ju självklart ja så jag åt en räkbaugette och till efterrätt så åt jag en bakelse med vit marzipan runt om sockerkaks botten och ovanpå bottnen så var det smält toblerone med nötter i, jättegod. Sen fick vi vatten ballonger så min brorsa, låtsatsbrorsa och deras kompis kastade på varann och jag hjälpte dem att fylla ballongerna. Sen packade jag min resväska eftersom jag åker hem till stockholm i morgon.
Men jag hade en bra dag ha det bra!
Love Yammi.

Borta.

Hej alla jag vet att jag inte har skrivit nått idag men det är bara för att vi har vart och handlat jag fick ett par snygga jeans från Bik Bok.
Dom kostade 99 kr på rea annars kostade dom 499 så alltså ett bra fynd :)

Och på vägen hem fick jag en jättebig chokladboll jag orkade inte hela :P


Ha det gött

Loppan :D

Haha nu måste jag bara berätta en sak att i natt ska min låtsasbrorsa sova här med oss, så jag gjorde en loppa för skojjs skull. Så min låtsas brorsa fick att han skulle sitta in låst på toaletten i 10 min. och samtidigt som han var där inne fick min brorsa att han skulle bajsa. Så när min brorsa skulle bajsa där fick min låtsas brorsa sitta där inne det tyckte jag var kul!!!

Blöta ^^

Hej alla gullisar nyss var jag ute på en promenad med min lillasyster när det plötsligt.....började regna!
Så när vi kom hem var vi blöta och dessutom hade jag jeans på mig och det är så obehagligt att ha blöta jeans på sig :(
 På tal om regn så fick jag syn på en slags dusch men den var så bred så man kan ju kalla det regn i badrummet :P


Fotboll

Hej alla hoppas ni har sovit gott idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra min brorsa går på fotbollsskola den här veckan så det är ganska lungt. Men ha en braig dag!

Lost :(

Vi förlorade matchen med 6-1 men dom kämpade bra iaf ^^ Hoppas det går bra nästa gång!!!

Match

Hej alla nu ska jag gå på min brorsas fotbolls match och till natalie som undrade så har jag inga husdjur.
Nästa gång hoppas jag på att få mer som frågar.

Morgon ^^

Hej alla sötiisaar nu har jag suttit vid datan ett tag sen gick jag ut med hunden och nu ska jag äta frukost och spela Fifa 10. Och jag vill bara påminna er om att kl. 17.00 stänger frågestunden så passa på nu!
Ha det bäst!


Ny

Jag är ganska ny med blogg och jag undrar därför hur man gör när man ska svara ngn som har kommenterat?
Snälla svara! ^^

Frågestund!

Hej alla läsare om det det är ngt ni undrar om mig eller min blogg så fråga NU! Frågestunden slutar kl 17.00 imorgon.

Tv sen frukost

För ett tag sen gick jag upp och kollade på Tv först var det Jims värld och sen var det smallville och nu sitter jag här vid datan och äter macka med skinka och dricker te :)

Film!

Nu har jag precis druckit te och nu ska jag kolla på Mr.Bean med Kevin min lillebror ^^
Sov gott!

Xbox o Mat

För ett litet tag sen så spelade jag ett spel som heter Hexic på Xboxet sen åt jag middag vi åt Thaimat :) Nu ska jag in på king igen tror jag för nu är jag hos mamma och kan sitta mycket vid datan men hemma i stockholm så är våran gamla data paj och nu har pappa en egen så man måste fråga om man får sitta vid den och man får det inte alltid.

Spel!

Jag och min brorsa startade en gubbe på www.king.com för några dagar sen och vi har redan mer än 1000 juveler först hade vi 313 juveler och vi måste ha vunnit nått braigt spel för helt plötsligt hade vi 730 juveler och så spelade vi några spel till och sen hade vi mer än 1000. Hahaha konstigt men bra för oss :)